din padurea violeta…

Violetul pare ca va fi trend-ul acestui an.Asa pandemia devine violeta, bugetul e si el de-un violet translucid, iar viata noastra de toate zilele devine si ea violeta.Ca au dat in noi cu violet de gentiana de mama focului!

Acolo in beciurile Cotroceniului stau ascunsi oamenii violeti care au grija sa ne trimita unde in subconstient ca sa fim la unison si in acord cu tara si presedintele mult iubit si ravnit de poporul violet.

Pe vremea lui Ceausescu se vorbea ca sunt antene si transmitatoare ce radiaza unde magnetice malefice. De-aia nu ne treziram vreo douazeci de ani. Vestea circula pe la radio Erevan si atunci cand ceva nu mergea bine, chiar credeam ca undele malefice sunt de vina.

Astazi tunurile de radiatii au capatat culoare. Violetul razbate pretutindeni. In saracia spitalelor si in toata mizeria din sistemul de sanatate, in somajul „fara numar” in care incepem un nou deceniu, prin gropile si zapezile care ne blocheaza violaceu, in tot ceea ce traim si nu ne vine sa credem. Numai ca ispasiti si resemnati primim in capetele noastre plecate unda violeta a prostiei. De cand a aparut campania-mania violeta ma gandesc la urmatoarea teorie: de vreme ce paranormalul a avut rolul sa influenteze mintile si judecata contracandidatilor, ce violet de doamne-iarta-ma s-a abatut peste electorat de-au votat asa?!
Ei bine, uite ca antenele inca functioneaza si bruiaza violet creiere si constinte. Poate spre primavara ne vor da ochelari 3D sa vedem intr-o noua dimensiune balamucul social ce-si ascute gheara pe la colturi. Cum vom vedea prin acesti ochelari de cal unidirectionali violetul politic, ramane paradoxal de … vazut!

Ne mai lipsesc cipurile care sa raspunda la pasapoartele biometrice.Acestea ni le vor implanta spre vara. Atunci sa te tii Shrek!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: