CNSAS la contrabas…

Le-a venit aşa, că au o problemă cu Dinescu. Lucru ieşit la iveală dupa un cincinal. Că la noi totul durează un cincinal! Şi uite cum îl iau în gură toţi, de la mic la mare. Ba’ i-au găsit şi victime colaterale. Un motan cu nume Felix. Încep să cred că prietenii lui Bocşescu au început campania. Una despre incompatibilităţi cu securişti reconfirmaţi, cealaltă pe linie ANI.

După ce faimoasa agenţie a dormit de mai bine de doi ani, că  am şi uitat de ea, iată un reload spectaculos în care day by day oamenii aştia muncesc de se sparg, ba la ziar, ba la televizor. E clar că locuitorii de la Cotroceni plănuiesc din nou faimoasele diversiuni spre a ne ameti şi-a ne ostoi cu baliverne furia ce creşte pe stradă în fiecare zi.

Dacă e să fim metodici, de Felix şi Voiculescu ştiam, nu-i deloc o noutate. Apoi de Geoană şi aventurile sale din 2005 cu ” Mihaela, dragostea mea! ” şi terenuri cumpărate chilipir în capitală, na’ că mă rârâiesc,  vine cam târziu si nemotivată pleaşca. Ce făcea ANI anul trecut în electorale? Dar cum v-aţi obişnuit deja,  dupa ploaie mulţi luptători se-arată. Iar în ceea ce-l priveşte pe Dinescu, raspunsul îl dă chiar el. ” Dacă eu voi fi incompatibil în final, tot ce a decis CNSAS-ul în ultimii şase ani, cu semnătura mea, nu mai e valabil.” , zice el pe la gazeta! Monsieur, te-a orbit furia şi nu vezi adevaratul sens al afacerii. Păi asta şi vor, să conteste ce-a facut CNSAS-ul în ultimii ani de când faci săpături acolo. Şi-o sa revezi mata’ pe marile ecrane cum se reabilitează toţi, pe motiv de incompatibilitate. Pentru că toţi aceşti păpuşari securişti vor fi absolviţi şi declaraţi  compatibili cu politica SPP-istă a agenţilor care au caştigat alegerile. Nimic nou sub soare. Întreaga afacere face parte din modalitatea de recompensare a cadrelor. Iar aici lucrurile se iau metodic. Cine a adus o mie de voturi în toamnă, iese basma curată până în primavară, că doar au de terminat casa şi se relansează construcţiile. Dosarele vor dispărea,  vor fi rescrise, şi învinuirile neconcludente. Şi vor scăpa basma curată. Asta nu se putea cât un clănţău ca Dinescu lătra la ei de mama focului.

Aţi văzut ” Eraser ” cu Schwartzi? La fel ca şi zăpada asta, până în primăvară totul va fi de un alb imaculat. Curat, murdar carevasăzică, nene Bocşescule!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: