ZEUS paraNIX…

Parazăpada ne păzeşte strada. Ridzi nu păzeşte nimic. Devine capra şatenă a PDL-ului. Unde Zeus presimt că nu se bagă. De ce? Păi hai să facem un scurt istoric al evenimentelor. 2008 noiembrie mina Petrila. 12 morţi. madam’ Ridzi e deputat de Hunedoara în acel moment şi soţul primar de Petroşani. Lumea urlă şi acuză. De la coducerea minei până la preşedintele tării. Numai că Zeus ţine minte. De ce probleme i-au făcut Ridzi-oţii in acel an pre-electoral. Te mai întrebi acum  de ce se preferă parazăpezi în loc de intervenţie DNA să joace stop în cazul Ridzi?

Hai să vă mai spun. Banii furaţi de tanti Ridzi intră pentru prostia aia de ” 2 Mai ”  burlesc în conturile Red Apple Communication International  manageriată de cuplul Ioana Vârsta – Horia Mihălcescu şi patronată din umbră de mogulul Sorin Ovidiu Vîntu. Cine este Ioana Vîrsta? Ete, ici-şa! Vârsta Ioana Elena, pe vremea când era consilier personal al ministrului Afacerilor Ex­ter­ne şi asociat la mai multe firme din Bucureşti (printre care şi SC Red Apple Communication SRL), respectiv martie 2009, s-a întâlnit cu Iacobescu Bogdan Petre, administrator la SC Artisan Consulting SRL şi SC Compania de Pu­blicitate Mark SRL. Sau poate nu ştiţi cine e dom Mihalcescu! Horia Mihălcescu a fost purtător de cuvânt al Petromservice pe vremea când consilierul financiar al firmei era Sorin Ovidiu Vîntu.  Şi soţ al Elenei Vârsta. Aţi priceput, da?

Sigur că de o vreme Băse’  s-a cam ciondănit cu Vântu. Unu că-l bagă in puşcărie, celălalt că „nu mă băga frate că nu mai dau în tine pe tv-euri”. Apoi locuitorul Cotroceniului nu uită nici ca în 2008 odată cu scandalul minelor din Valea Jiului, madama Ridzi si filfinzonul de barbat’su, primarul care este el, nu i-au salvat imaginea şi l-au lăsat pe Tări’  să facă harcea-parcea cu conducerile de la huilă.

Aşa că tare mă tem de clanul Bocşescu să pună botu’  la Ridzi. Cu atât mai mult cât lor nu le-a ieşit nimic. Totul a fost decantat la Vântu. De-aia bate aşa tare,  de oftica codului portocaliu! Se preferă lupta pentru paraNIX-uri. Şi nu e exclus ca în spatele lor s-o vedem pe Ridzi pe plaja de la 2 Mai. Pentru vreo câţiva ani.

(nix- latina, zăpadă)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: