ce se mai întâmplă prin Sânpaul…

O mare metropolă neştiută, nevăzută. Sânpaul de Mureş. La 0 extraordinară populaţie de 4000 de locuitori, Sânpaul domină podişul Transilvaniei. Comuna Sînpaul este situată în zona de contact dintre Campia Transilvaniei şi Podişul Tarnavelor.Comuna cuprinde 5 localităţi rurale,cu o populaţie totală de 4022 locuitori.Prima atestare a localităţii Sînpaul este din 1332 sub numele de San Paulo în conscripţiile papale. Comuna Sînpaul se află în valea raului Mureş. Centrul de comună este localitatea Sînpaul care se întinde la sud de raul Mureş,fiind situată la vest de municipiul Tîrgu-Mureş,traversată de drumul naţional DN15(E60) Cluj-Tîrgu-Mureş. Şi face parte din zona metropolitană, băi conaţionalilor, a judeţului Mureş.

Aici o natângă de ţigancă profă de nu ştiu ce la şcoala locală s-a luat la palme cu un poliţai. Halal ştire. Numai că toată suflarea tv-urilor preia şi dă la evnimente marea rafuială a ţigăncii cu poliţaiu’. Nu ştiu da’ am ajuns de râsul curcilor. Cu astfel de ştiri răsuflate întreţinem o piaţă media de unde au dispărut 75% din publicaţii. Şi ce e culmea că toţi persistă în prostia lor. Dau ştirea în prime time, fără nici o rezervă. Ca un sufleu la alegerile din PSD şi externele blocate azi pe victoria ruşilor din Ucraina şi Transnistria care se oferă pentru rachetiştii lui Putin.

Ajunse de râsul curcilor, tv-urile au început s-o ia razna. Sigur e dirijat tot acest concert. Am intrat mai devreme pe site-uri, să vad ceva cu adevărat important din actualitatea românească de astăzi. Nimic! Bat câmpii cu PSD-ul, de parcă ne-ar interesa nişte looseri, în rest din trei în patru că ce drumuri au mai fost închise şi deschise din pricina viscolului. La atât s-a ajuns in media românească. Şi cred că e doar începutul. Unui val de vid care ne vizează. Mai ales acum când Cotroceniul a cumpărat totul. Probabil că Vântu’ bate în expectativă, iar pisica, mă scuzaţi, motanu’ Felix aşteaptă spalarea blănii securiste. Of course, făra Dinescu!

Ţiganca din Sânpaul de Mureş care atacă organu’ devine singurul deliciu de luni al mitocanospectatorului. Fără număr!


3 răspunsuri la “ce se mai întâmplă prin Sânpaul…”

  1. …si inca esti prea bland ! Asta e unul din motivele pentru care mi-am desfiintat abonamentul DIGI in urma cu aproape cu 2 ani si zau ca nu-i simt lipsa. Florin Calinescu, cu toate pacatele lui, a zis o vorba de duh la lansarea Realitatii TV care a ramas cat se poate de actuala si azi: „Stiri in Romania din juma’ in juma’ de ora? Asta vreti voi sa dati? Pai in tara asta nu trece autobuzul la jumatate de ora si voi vreti sa dati stiri??!” Nu e de mirare asadar ca asemenea subiecte demne cel mult de youtube ajung stiri principale sau teme de dezbatut in talkshowuri…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: