cu AH1N1 suntem fraieriţi pe banii noştri…

Adevărul despre gripa prostiei româneşti iese la iveală. Pe data de 12 ianuarie am lansat comentariul despre cum păcălicii noştri de guvernanţi plănuiesc o conspiraţie în sistemul de sănătate şi aşa compromis. (vezi aici) Apoi pe 11 februarie am revenit cu decontul făcut de Ministerul Sănătăţii despre AH1N1. (aici)

Iată că de gripă nu se moare (videonews). Antena 3 dă în vileag, acum de când i-au interzis lui Streinu să mai facă vaccinuri, cum că de fapt au murit doar 7 oameni de gripă. Că ceilalţi n-au prea murit de asta. Of course. Au murit de incompetenţa sistemului sanitar din România. Mai mult, au murit de viruşii şi microbii din spitalele româneşti. Acestea au devenit focare de infecţie. Dacă te internezi, mare lucru să nu ieşi din spital, cel puţin cu o micoză ce te va marca toată viaţa şi mai mult, nici nu bănuieşti cum ai contactat-o. Acesta e sistemul. Organizaţia Mondiaă a Sănătăţii a atenţionat că pentru vaccinurile împotriva AH1N1 răspunzător e guvernul fiecărei ţări. Cum de vreo 2 milioane de suflete s-au încrezut şi s-au vaccinat? Lipsă de informare şi panică creată la nivel naţional. De foamea de bani pentru producerea unei inepţii. Vaccinul apă de ploaie a lui Streinu. Care la scurt timp donează 1 milion de doze la moldovenii de peste Prut. Să-i liniştească şi pe ăia. Definitiv.

Anul ăsta cred ca Dumnezeu e român. Şi va scoate la iveală multe adevăruri. Triste pentru noi. Măcar să ştim şi să vedem incapacitatea unei clase politice în faţa unui popor lihnit. Şi mai cred că ne vom trezi din ignoranţa şi prostia în care ne complacem. Să nu mai fim fraieriţi pe banii noştri!


4 răspunsuri la “cu AH1N1 suntem fraieriţi pe banii noştri…”

    • Pai lucreaza mana in mana. Ce poate sa fie mai juisant decat sa bati campii si gura vreo saptamana pe tema asta. Face rating cine da mai repede si mai multi morti de gripa. Asa ca nu au avut nici o rezerva. Tu nu vezi ca in tara asta media joaca dupa cum bate Vantu? Sau dupa cum schelalaie motanu’? Daca sapau in net vedeau de la inceput ce prostie e vaccinul. N-au facut-o deliberat. Dar tre’ sa stii ca ei nu s-au vaccinat! Eheiiii!

      Apreciază

  1. Si cu vaccinurile astea… e „normal” ce s-a intamplat , pentru Romania. Caz tipic. Probabil au fost niste unii care au vrut (si au reusit) sa faca niste milioane frumoase de pe urma „marelui pericol” numit gripa porcina. Si atunci da-i incolo de oameni, oricum majoritatea fac parte dintr-o turma care poate fi prostita foarte usor cu televizorul. Banul sa vina! Cum il facem…asta e o alta poveste…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: