inundaţiile din PSD, în direct la teleconferinţa lui Blaga…

Bineînţeles că zăpezile astea s-au topit. Şi au ridicat nivelul apei pe mai toate râurile. 200 de gospădării din comuna Ciolăneşti, judeţul Teleorman au fost inundate, din cauza topirii zăpezilor. În judeţul Giurgiu, 3 drumuri judeţene sunt acoperite de ape. Între localităţile Malu cu Flori şi Pucheni un deal întreg a luat-o la vale. 2.500 de locuitori au rămas izolaţi din cauza surpării pământului. În judeţul Girgiu, 3 drumuri judeţene sunt acoperite de ape.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga le-a cerut prefecţilor atenţie maximă. Duminică seara, într-o teleconferinţă cu micul în gât si vinul prin vene. S-a mai concovat încă o dată acest minunat şi fără rost Comitet Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, pe tema pericolului ridicat de inundaţii.

Buldogu’: – Măi, sunt eu Buldogu’ , pardon, Blaga la tv. Mă aude toată lumea?

Prefect#1: – Da, sigur că da…dom’ ministru, io chiar vroiam sa vă sun!

Prefect#2: – Yghen, iştenem Blaga, parancs…, bagă unul în maghiară.

Prefect#3 şi #4: – Să trăiţi dom’ comandant!

Prefect#5: – Alo…hallo…nu se vede nimic, zice unul dintre prefecti cu limba împleticită prin vinişor.

Pe screen apar rand pe rând prefecţii convocaţi la Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă. Unii veniţi de acasă în trening, alţii la patru ace, unii, ca să impresioneze, îmbrăcaţi cu pelerine de ploaie cu gluga în cap.

Buldogu’: – V-am convocat în legătură cu ploile astea. Au început ăştia pe la tv-uri să zică de inundţii. Câte-un smintit de pe la voi le-a trimis video că le-a inundat curtea, drumurile şi coteţele. V-am spus de atâtea ori să-i monitorizaţi…

Prefect#6: – Da’ dom’ ministru, la noi…

Buldogu’: – Taci din gură, nu mai comentaţi neîntrebaţi! Aşa cum am spus e tămbalau mare la capitală de parca nu ne-ar ajunge mizeria asta rămasă după zapada de aici. Că nici nu mai poţi călca de căcaţi de câine şi resturi de mâncare. Băi, eu v-am sunat să vă anunţ că vin inundaţiile! E clar?

Prefect#3: – La noi a trecut şi aia cum îi spune, vreju…nu vişca, ba nu…

Buldogu’: – Viitura, prostovane!

Prefect#4: – Noi o aşteptăm mâine pe la 9, dom’ ministru, că până atunci ajung şi eu la prefectură.

Prefect#6: – Domnu’ Blaga, da’ să stiţi …

Buldogu’: – Iar nu taci mă din gură. De câte ori v-am spus să nu mai vorbiţi altceva decât ce e cu adevărat important. Repet, vin inundaţiile. Eu v-am adunat în această seară aici să facem un plan de contracarare, adică în primul rând să fiţi atenţi la inundaţii. Atât am avut de spus! Dacă aveţi ceva de raportat, vă ascult.

Prefect#6: – La noi n-a plouat de două săptamâni, asta vroiam să vă spui…

Buldogu’: – Păi şi-atunci ce cauţi în teleconferinţă?

Prefect#6: – Apăi dacă m-or băgat, io am încercat să vă spui, da’…

Buldogu’: – Ia inchide imediat domnule! Aici se discută lucruri serioase! Acum dacă nu mai aveţi altceva de completat şi tot v-am prins, hai să vorbim şi alte lucruri care se impun. Cum bine ştiţi, Victor Ponta a luat preşidenţia PSD-ului…ne aşteaptă…

Probabil c-or fi stat până spre dimineaţă.Cam despre asta se discută duminică seara la teleconferinţe. Aţi crezut cumva că în afară de a le spune să fie atenţi, pot să facă ceva? Nicidecum! Neputinţă la toate nivelurile. Şi conspirativ, se folosesc de aparatele si sistemele din stat spre a-şi face jocurile. Astfel duminică seara s-a dat noua direcţie de conducere locală după alegerea lui Ponta. Prin acest pretext caraghios de informare asupra inundaţiilor care ne aşteaptă şi atitudinea gen ” să fiţi atenţi! „. La ce? La schimbarile din PSD. În acest timp, apa pune stăpânire pe România. Îşi aşteaptă săptămâna viitoare o nouă teleconferinţă despre bilanţul pagubelor din cele 11 judeţe afectate de inundaţii. Tot în Comitetul pentru Stare de Urgenţă. Aşa că,  fiţi atenţi!

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

more about „încep inundaţiile„, posted with vodpod

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: