cât costă o vizită la Vântu…

Era pe 2 decembrie noaptea. La ceas târziu, looser-ul Mircică face o vizită lu’ mogulul. Lucru ce l-a compromis şi l-a costat destul de mult în campania prezidenţială. Deşi atunci se specula faptul că mogulului i-ar fi fost teamă să nu-l bage Cotroceniul în puşcărie, dată fiind şi pista falsă cu Nicolae Popa mafiotul prins la Jakarta, iată că fiecare vizită are preţul ei.

Mogulu’: – Să trăieşti Trăiănele. Să-ţi faci casă-n Baloteşti!

Chioru’: – Hă, hă, hă…tu crezi ca scapi cum bate vântu’ ? Să-l aştepţi pe Popa la Otopeni, hă, hă!

Mogulu’: – Da’ ce-ţi veni dom’ president ?

Chioru’: – Păi îmi veni dracii pe tine că te-ai apucat să bagi zâzanie pe tv-ul ăla al tău. Împotriva mea, măi şchiopule? Ţi-o coc eu, că-l aduc pe ăla în ţară, să scuipe tot!

Mogulu’: – Stai nu te încinge aşa tare, că vine Crăciunu’ şi vreau să-l fac acasă, că aşa ai facut şi cu ăla de l-ai ţinut de Paşti în puscărie. Te bate Dumnezeu, bă!

Chioru’: – Hă, hă, hă! Ţi-a plăcut nu? Uite care-i treaba. Serviciu contra serviciu. Eu te las de sărbatori în plapumă cu vreo curvă de-alea de la tv, dar tu îmi promiţi să-mi faci o manevră. Cheamă-l pe Mircel pe la tine. Aşa de pamplesir mă, să le-o tragem la comuniştii ăştia.

Mogulu’: – Păi ce să caute la mine? Să-i fac masaj? Ce dracu vorbeşti Trăiănel?

Chioru’: – Da, să ştii că asta e poanta. Să se relaxeze. De-aia să-l chemi. La o saună scurtă. Am eu grijă să pun nişte băieţi cu camere, acolo la intrare.

Mogulu’: – Nu fac asta, e o prostie!

Chioru’: – Ori la bal ori la pârnaie, ori e laie ori bălaie, nici nu mai discut!

Mogulu’: – Bine, da’ mie ce-mi iese la afacerea asta. Scap eu anul ăsta, da’ mai departe?

Chioru’: – Măi, dacă ies eu, fac cinste!

Mogulu’: – Cât?

Chioru’: – Vreo două în euro…

Mogulu’: – Păi cum mi-i dai? Că ăştia-s cu ochii pe noi ca pe butelie!

Chioru’: – Vedem noi, găsim noi ceva să ne judecăm. Mai ţii minte ce ţi-am spus anul trecut că eşti mafiot? Tu repui pe tapet procesul, că mârrr, ca hârrr şi bagi acolo o sumă. Da’  faci pe ofensatu’ . Alo…băi, m-auzi?

Cum spun unii, restul e pam-pam! Ceea ce a urmat, am văzut in direct la prezidenţiale. Aflăm pe 22 februarie 2010 cum că ” Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis,  ca unul dintre procesele intentate de Sorin Ovidiu Vîntu preşedintelui Traian Băsescu, pentru „afirmaţii denigratoare”, să se judece în continuare la Tribunalul Bucureşti”. Ştire preluată de agenţiile de presă. Pentru vreo două milioane de euro. A venit vremea plăţilor. Pentru serviciile aduse. Pentru patrie şi popor. Nicolae Popa nu a mai venit. Cică aşteaptă acceptul de extrădare din partea preşedintelui. De acolo, nu de aici, ce vă închipuiţi? Până atunci ” Rămâneţi ancoraţi în realitate! „.  Nu aşa spun ăia la TV?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: