din teoria conspiraţiei: cutremurul din România şi HAARP…

High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) este un program de cercetare a ionosferei in cadrul ” Star Wars” . Este subventionat de cele mai importante foruri de aparare din America: US Air Force, US Navy, Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) si University of Alaska.

Baza HAARP este situata in Alaska si are ca sarcina incalzirea ionosferei la poli, studierea si analiza incalzirii globale, studiul comunicatiilor, observare spatiala si controlul aurorelor la poli. Evident ca acest complex de peste 180 de antene are si scopuri militare ascunse noua. De asemenea tehnologia HAARP este capabila sa controleze si sa manipuleze fenomenele naturale, dand nastere uraganelor, taifunurilor, valurilor tsunami chiar si cutremurelor. Pe ce se bazeaza HAARP. Prin transmiterea unor unde de frecventa joasa se poate ca apa oceanelor si a marilor sa fie vaporizata pana la a crea cumulus de nori si de aici uragan, tsunami, taifunuri. La fel daca aceste unde sunt induse in scoarta terestra produc tasarea in falii si de aici cutremure dirijate. Ca sa intelegi mai clar inchipuiti-va o boxa imensa pusa pe jos care ” pompeaza” basii in pamant. Sigur ca e exemplul e la un nivel de intelegere pentru noi. Cei care au studiat tehnica HAARP in afara regulilor permise de armata US au speculat ca tsunami din 2004 in Indonesia, Sri Lanka, India si Thailanda soldat cu moartea a 230.000 de suflete, a fost provocat. In Sichuan  2008 cutremurul devastator ar fi fost provocat tot pe cale HAARP spre a distruge una dintre cele mai mari baze militare din China. La fel, unii cercetatori acuza HAARP si US pentru cutremurele din Haiti 7,3 grade  si Chile 8,8 grade de curand. Mai cu seama ca activitatea telurica nici acum dupa aproape 2 saptamani nu se opreste. Va atasez de pe USGS un grafic cu replicile cutremurului din Chile, toate de 5 sau peste cinci grade pe Richter.

Energia transmitatoarelor HAARP poate fi directionata. In Alaska imediat dupa cutremurul din Haiti adica pe 12 februarie 2010 s-a petrecut neprevazutul. Una dintre cele mai mari calote polare incepe sa se topeasca. Priviti poze in ce timp record are loc totul. In decurs de o zi.

Este vorba despre 3000 de kmp. Imens. In mai putin de o zi. Totodata sa nu credeti ca aceste miscari nu afecteaza miscarea terestra in alte regiuni. Potrivit cercetatorilor, se genereaza cutremure si miscari ale faliilor in toata lumea. Mai jos va prezint un print screen al cutremurelor din Turcia, Grecia, Albania, Polonia. De ce? Pentru ca sunt pe aceeasi falie cu Romania in ceea ce privesc modificarile scoartei terestre.

Cei de la Muntele Rosu se pare ca sufera o apatie. Marmureanu declara ca si-a pierdut in aceste momente critice echipa de seismologi. Au plecat sa lucreze in domeniu pentru firme mai mari si bani mai multi. Privati bineinteles! Descarcarile in zona Vrancea sunt insignifiante. Priviti foto aici:

Se pare ca ne asteapta un cutremur, fara indoiala. In timp ce editez acest post in cladirea IOR in vecinatatea blocului meu se repara si se fac teste ale sirenei celor de la Protectia Civila. Vuieste tot cartierul. Efect sau nu al HAARP se pare ca vine vremea unui cutremur major in Romania. NU va panicati, dar fiti responsabili. Cum si ce se recomanda in acest caz, va invit sa urmariti un post anterior. Cat ceea ce priveste tehnologia HAARP va invit sa vedeti  un clip  video cu spectrul  cerului imediat dupa cutremur. Foarte straniu!  Va atentionez ca aceste imagini vin sa argumenteze teoria HAARP si controlul asupra fenomenelor naturale. In toate tarile si catastrofele din imagini  se poate vedea aurora cerului, in mod nrmal ea nefiind caracteristica zonei respective.

Sa ne pazeasca Dumnezeu! Pe noi toti si pe copiii nostri. La inceput am zambit citind studiile dupa care m-am inspirat in redactarea acestui post. Pe masura ce aprofundam surasul meu palea intr-o tristete amara. Om’ face si noi ce face toata lumea! Desigur. Numai ca e bine sa fiti informati si sa aflati ca se intampla ceva pe pamant. Ca e din vina noastra sau nu, asta numai istoria o va spune. Teoria cosnpiratiei exista. Trebuie doar sa o vedem. Un prieten de-al meu a sunat la InterAmerican sa-si prelungeasca asigurarea de casa. Dorea s-o faca la o valoare reala. Nu au acceptat. Ca le-a spus cineva ceva sau nu, nu avem de unde afla. Cert e ca daca incercati sa va faceti asigurari pentru cutremure ale imobilelor in care stati, vi se va da o marja generala. Un plafon standard, nicidecum nu va accepta sa va asigurati casa la valoarea pietii reale. Si inca ceva! Basescu pleaca in Kazahstan pe 2 si 3 martie, apoi pe 10 si 11 se afla in Japonia. Sunt speculatii. E bine sa avem grija, mai cu seama ca nea’ Ceasca era plecat din tara in martie 1977. Si o bomboana de pe coliva, site-ul lui Istrate publica pe 28 februarie ” In jurul datelor de 14 sau 21 martie 2010 pe la ora 3 – 3.30 noaptea se vor stinge luminile pe strazi…” . Atentie prieteni!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: