fata lui tata…

Daca doriti sa revedeti! Din selectiunile de Revelion ale Parlamentului European, aveti ocazia „fara numar” sa radeti cu fata lui tata. Ajunsa acolo dupa nenumarate succesuri, iata reuseste sa editeze trei fraze, in timp ce discipolul ei, nea Emil bate campii ca o morisca pe la tv-urile din tara. Dupa ce l-a facut consilier pe frate-su lu’ Orban, ce i-a zis Base’ :

Base’: – Alo, mai Leonardo, zapada mare aici in capitala! Vezi ca frati’tu n-a luat nimic in PNL. Da’ daca trece la independenti, il bag io in ceva. Ca ma cam enerveaza Berceanu asta!

Ludovic: – Sa traiesti Traiane. Ca nu ne-am mai vazut de la Golden Blitz. Io ti-am spus ca fii’ta baga mare aici la Bruxelles. Ca-i plina de ambitii ca tine. De-aia i-am si spus sa-si dea cu vopsea grizonata pe par. Sa para mai studioata!

Base’: – Auzi ba, da pune si tu ceva despre rachetele astea a lui Obanana. Ca da bine. Da’ da prin gura lui Lenuta, sa mai zica si ea ceva ca-i expira asigurarea la masina.

Ludovic: – Am inteles presidente, pai fac io un speach mai ceva decat discipolul Boc. Sa vezi ce-i iese pe gura. Numa’ una si una.

Base’: – Asa Ludovice, ca-s banii banii pe card luna asta. Aia de consilier. Si pune-o acolo in primu’ rand. Sa nu mai fie nimeni langa ea. Sa nu o eclipseze. Las-o sa straluceasca Ludovicule!

Ludovic: – Stati fara grija! Am vopsit-o si i-am imprumutat briantina mea. Compun acum trei fraze pentru ea, sa ramane in istorie. I-am spus sa fie sobra si serioasa tot timpul. Si sa-si suga buzele. Aici nu se mai poarta siliconul. Da’ o bag eu la un chirurg plastic sa-i scoata chisturile alea de silicon de unde a muscat-o SIDA.

Base’: – Asa te vreau da Vinci al meu. Vezi ca daca o dai in bara acolo iti pregatesc un portofoliu la externe, ca poetul asta de Baconski nu mai rezista mult!

Si uite ce-a iesit!

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

more about „Nuti lui tata…„, posted with vodpod

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: