falimentul lu’ Vântu…

Da’ prosti mai suntem! Pai sa nu ne dam seama ca nenea Vantu trage aceleasi sfori din scenariu FNI? De ce isi falimenteaza holdingul de mass-media? Ca sa scape de oameni. Unii si-au dat seama si-au debarcat. Altii au plecat fara bani, inchizandu-le ziarul! Sa-l dam in judecata! Asa si-au zis ei. Intr-un proces care se va sfarsi la anu’ si la vantu’ multi ani!

Reuters forteaza din nou. Vrea ca Realitatea sa-si declare falimentul. La fel face si Mediafax si pune presiune pe clica lui Vantu. Ceea ce s-a apeculat referitor la vanzarea holdingului media si stramutarea afacerilor in Croatia, sunt niste copilarii. Vom vedea astfel cum in cateva luni tot ce inseamna Realitatea se da la fund. In favoarea cui, poate va intrebati? A lui Basescu care a si inceput trambita pe un canal de stiri de-i zice VOX si pe care nimeni nu-l urmareste. Deocamdata!

Asa ca dupa decimare, vantu’ va bate cu efective restranse si cu revizie pe linie de partid. In acest timp prin tribunale se plimba dosarele celor ce trebuie sa fie despagubiti de trust. Si se vor plimba mult si bine cu o coruptie si-o dependenta politica a stapanului de la Cotroceni. Pana la anu’ si la multi ani!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: