MAREA JEFUIALA…

Daca ai fi fost in Navodari de „Marele 1 Mai” ai fi vazut unde petrece poporul roman. O scena de parca s-ar intoarce din mormant Michael Jackson, zeci de standuri de mici si bere. Atractia serii, berbecul la gratar, unde romanasii desi nu se inghesuiau sa cumpere, jinduiau si salivau la ciozvarta de oaie agatata intr-un ciot deasupra gratarului. De jur imprejur aveau grija de noi, un detasament de jandarmi blanzi si zambitori ca niste mielusei cu bastoane. Garduri de-ale lor, ca un tarc,  adaposteau vreo 100 de pierduti prin campingul de la marginea litoralului romanesc. Focuri in butoaie si detasamentul de pompieri complectau imaginea nationala.

Daca tot v-am introdus in atmosfera, hai sa revenim la ale noastre. Adica la cum se fura din Ministerul lui Udrea bani pentru sindrofii si nu una de ici de colo. Daca tot a plecat Ridzi, cu Maialul de anu’ trecut, cine alta putea sa nu-i urmeze la carma marinarului de-acum cataractic decat blonda de la Cotroceni. Asa ca a facut o ditamai scena la Navodari de cateva zeci de mii de euro, dupa sonorizarea impecabila si look-ul aratos de concert. Imi amintea de concertele lui Holograf sau Iris. Ei bine, nu!

Au venit toata floarea de papadie si de ciulini romanesti. Adica Andreea Banica, poate in trecere de la Eforie Sud, baietasii de la Ackent adica vreo 3 desi eu ultima data cand i-am vazut erau vreo 5, Simplu cu Smiley si Cerebel cu aceleasi melodii de acum 3 ani, Lesko tot cu melodiile ei rasuflate si rascantate, iar la final Alex cu bicepsi si tricepsi, ca mai mult ne uitam la performantele lui de la sala ca de cantat nu se prea intelegea ce vrea baiatu’. Toata aceasta jecmaneala pe bani publici si cu o suta de oameni in public era coordonata de TVR2 si prezentata de Cosmina Pasarin cu o voce imprumutata de la Gil Dobrica fie iertat.

Nimeni nu cumpara bere, nimeni mici, insa 7 camere TV inregistrau Marea Jecmaneala. Asa cum v-ati obisnuit o sa apara zilele astea nota de plata pentru aceasta petrecere si ne vom da seama si ni se va explica unde au fost tocati din nou vreo 200 000 de euro, zic eu asa dupa ochi. Numai artificiile de final au luminat cerul spre Ucraina vreme de 10 minute. Ca sa vada Viktor Ianukovici si flota rusa. Da de pun de-o cantare cu Leskova, in larg. Si inca ceva, va atentionez sa nu mancati mici in urmatoarea saptamana, mai ales astia de pe langa Costanta! S-ar putea sa fie cam vechi si va treziti cu herpes. Si-atunci n-o sa va mai placa blondele!

Adica o suta pe bune si restul pentru nebunele blonde de la guvernare. Si-o sa se faca iarasi comisie, si-o sa cheme liftul Udrea si-o sa traim sanatosi pana la urmatorul 1 Mai 2011. Apropo, mai stiti ceva de Ridzi-pitzi?

La final ilustrarea foto de la fata locului!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: