PROSTIA PLATITUDINII VIOLETE…

Asa! Ia sa vedem, cine are, cine n-are, cine e castigatoare? Acum ca a trecut campania prezidentiala, se poate orice. Au revenit la idioteniile de reguli fara nici o acoperire reala din punct de vedere legal. O gradinita noua facuta cu banii sectorului 3. A fost data in folosinta acum vreo 3 ani. Arata foarte bine. Curata, igienizata, bine dotata. Inainte era o directoare adevarata. Acum au pus pe altcineva, politic vorbind. Daca anul trecut, unul electoral inscriau copiii cu nemiluita, fara nici o gandire practica, doar ca sa arate electoratului ce bine suntem pregatiti, anul asta e concurs de dosare.

Ca sa ce? Cine e mai tare? Si cine cu ce concureaza? Directoare zice ca va tine cont in ordinea prioritatilor de cei care sunt restanti, adica n-or sa mai fie reinscrisi, de cine are un parinte care lucreaza si apoi cu prioritate zero cei care au ambii parinti care lucreaza. Deci ca sa ai odrasla la o gradinita decenta trebuie sa stai aproape de ea, sa lucrati in draci amandoi, sa se stie ca nu are kinder-ul cu cine ramane acasa. Inscrierile sunt saptamana asta. Si directoare afirma sus si tare ca o sa castige cel care indeplineste toate conditiile. Lista castigatorilor va fi afisata la intrarea in gradinita. Nu-i asa ca ne place?!

Daca n-ai servici, stai cu kinderii acasa. Fara nici o sansa sa te duci la un interviu, sa-ti cauti altceva, ca n-ai cum! Daca numai unul lucreaza, mami sau tati dupa caz, face pe babysitter-ul. Numai in Basesciana mea tara se poate intampla asta.

La fel e si in scoli, daca vrei acum sa mai inscrii pe cineva, ai pierdut startul, listele sunt facute din Martie. Ramanem de o rara si inconfundabila prostie. A unei natii uitate in prostia padurii violete, de-acum doborate de un cretin si-ai sai prostalai de la putere. Chiar daca nu mai putem sa iesim in strada, ca vin jandarmii si ne baga pumnul constitutional in gura, tot n-avem pe cine aduce sa ne guvernare, voi care mai puteti, plecati de-aici cu kinderi cu tot.

Acolo unde cerul e albastru si soarele rasare fara nebunia violeta a unei cauze si tari pierdute pentru totdeauna.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: