teoria conspiratiei 17 iunie: explozii solare apocaliptice

De multe ori am auzit una dintre aceste poveşti. Se apropie sfarsitul lumii. Ca va  fi un meteorit care va lovi pamantul, ca  soarele isi va pierde puterea asupra acceleratiei gravitaţionale sau ca potopul prognozat va sterge orice urma de civilizatie.

De multe ori le ignoram si le consideram a fi doar simple speculatii. Productii science-fiction sau gargara vreunui neinsemnat profet.

Astăzi auzim din gura unui personaj dr. Richard Fisher cum ca suntem in pragul unor catastrofale explozii solare. Care vor schimba planeta si mai mult, ne vor trimite in neant. In 2013 se incheie perioada  celor 11 ani ai unui  ciclu solar complet. In aceasta perioada se va atinge varful maxim al activitatii soarelui prin explozii si furtuni soalre  fara precedent.

Pe pamant exista riscul sa se manifeste prezenta acestor furtuni si explozii solare. Richard Fisher mai spune ca: „Ştim că vine, dar nu ştim cât de rău va fi…”. Daca vreti sa stiti cine este profetul de mai sus incercati aici.

Da, este directorul Heliophysics Division de la NASA. Si se ocupa de efectul soarelui asupra planetelor si a sistemului nostru solar.

Fenomenele care apr distrug toate sistemele electronice pe care la aceasta ora le avem la indemana: conturi bancare, dosare medicale stocate in computere, site-uri si legaturi internet, motoare ce functioneaza pe principii de inductie electromagnetica. Pe scurt, totul va paraliza si  Terra se va cufunda in intuneric. Unul real si unul mental apocaliptic.

Eruptiile solare vor genera schimbări masive în activitatea magnetica, lipsa de comunicaţii, reţele TV şi de radio ce vor disparea de parca n-ar fi existat.

„Sistemele nu vor funcţiona. Vom vedea din cand in cand fulgere care vor brazda si lovi pamantul aleatoriu ca periodicitate. Ca niste rachete de semnalizare ce vor schimba câmpul  magnetic pe pământ, ca un fulger.. Acesta este efectul exploziilor solare.”

Profesorul Richard Harrison de la  Rutherford Appleton Laboratory din Oxfordshire a completat: ” Soarele se trezeste acum. A fost foarte inactiv.Nu trebuie tratat ca o sperietoare „.

Declaratiile acestea vin sa se adauge la parerile unui expert rus in economie mondiala ce anunta prelungirea crizei pana in 2030, cu varf in 2013. Fost agent KGB, rusul previzioneaza ca la finalul crizei mondiale lumea va suferi o majora schimbare.

SDO (Solar Dynamics Observatory) este cel mai nou sistem pe care-l detine flota NASA. Lansat în februarie 2010, acesta este capabil de a fotografia regiuni solare active cu spectrale rezoluţie fără precedent, temporale şi spaţiale. Cercetatorii pot studia acum erupţii în detaliu . SDO monitorizează nivelul radiatiilor UV si  controleaza  atmosfera pamantului in fata  variatiilor  furtunilor   solare.

De programul HAARP va amintiti? Cel care se ocupa de distrugerea ionosferei facand permisiva expunerea pamantului la efectele soarelui. Exploziile solare si posibilitatea lor de penetrare spre pamant par a fi un efect al acestui program. Doi locuitori din Alaska au spus lucrurilor pe nume. Clare Zickuhr, fondator al miscarii NO HAARP, declara: „Armata intentioneaza sa dea o lovitura puternica ionosferei si apoi sa vada ce se intampla.”

La data de 19 aprilie 2010, SDO a observat una dintre cele mai mari erupţii solare cunoscute vreodata. Terra insa nu a fost pe linia de impact a acesteia.  Deocamdata!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: